zaterdag 18 december 2010

Kerstsfeer proeven en topsecret........

Nog 1 week en dan is het kerst. Aan de voorbereiding wordt druk gewerkt, want dit jaar is het kerstdiner bij ons. We zijn met 12 personen, een mooi groepje dus. Intussen is het huis versierd. Het was even passen en meten met 2 kerstbomen, maar het is gelukt. Ja maar liefst 2 bomen want de kerstsokjes moesten natuurlijk een prominente plaats krijgen. De adventkalender hangt op het plek waar normaal gesproken een geborduurd schilderij hangt.
Bij de post zat nog een tijdschrift van de Sampler & Antique. Komt mooi uit want er ligt behoorlijk wat sneeuw dus geen weer om even op pad te gaan.


 Verder ben ik nog met iets bezig voor de kinderen van ons en mijn zus maar dat wordt pas met kerst onthuld dus dat is voorlopig nog even topsecret. Hier alvast een klein tipje van de sluier.


2 opmerkingen:

  1. Hai Minet, wat een mooie bomen heb je! Echt prachtig versierd. En leuk, zo'n kerstdiner met veel familie, gezellig! Als je wilt kun je jouw mooie boom/bomen toevoegen aan de kerstbomenverzameling van creJJtion? Fijn weekend! Liefs van Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love the way you decorated your home. The magazine looks very interesting.
    Happy holidays to you and your family,
    Olga

    BeantwoordenVerwijderen