zaterdag 14 augustus 2010

Weer terug van weggeweest

In de tussentijd is er een boel gebeurt. Ik ben zelf een poosje ziek geweest van de schildklier en dan ben ik gewoonweg te moe om ook maar ergens zin in te hebben, gelukkig gaat het weer beter en heb ik ook weer meer zin om leuke (lees borduren, handwerken, knutselen) dingen te doen.

Inmiddels zijn we na veel onderzoeken eindelijk een stuk wijzer over onze zoon. Hij heeft dyslexie. Gelukkig weten we het vroeg voor hij naar groep 5 gaat, dus kunnen we het nieuwe schooljaar gelijk goed van start met hem. Tja en dan is onze jongste spruit inmiddels ook 4 jaar geworden, dus nu mag mama volgende week maandag van 2 kinderen afscheid nemen. Het zal eerst wel even wennen zijn. Vooral voor mama, want dochterlief heeft er wel zin in.


De zomervakantie is voor DH en mij bijna voorbij de kinderen hebben nog een weekje. Ik heb toch nog wel wat geborduurd in de vakantie maar ik heb ons fototoestel laten vallen dus moet ik de oude eerst nog opzoeken en dan laat ik daar binnenkort wat van zien.

Deze had ik nog wel gemaakt voor ik het toestel liet vallen. De horen, zien, zwijgen... aapjes zijn af en staan ingelijst bij de houten beeldjes waar ik het eerder over had.
Ik ben ook nog met een nieuw "accent" van Periwinkle Promises begonnen "Queen Anne's Lace". Dit zijn erg leuke werkjes om te maken. Er worden veel speciale steken en kraaltjes gebruikt met echt zijde garen.


1 opmerking:

  1. Fijn dat de vakantie leuk was. Goed inderdaad dat je nu weet wat er met je zoon aan de hand is. Volgens mij kun je hier inderdaad ook maar beter vroeg bij zijn. Prachtige aapjes zijn het geworden.
    Groetjes,
    Amarins

    BeantwoordenVerwijderen