zondag 6 januari 2013

Kado doosjes

Afgelopen vrijdag had onze dochter een kinderfeestje van 2 jarigen. Zij vierden samen het feestje dus ook 2 kadootjes. Ik maakte deze 2 uilen doosjes en we deden er allerlei leuke meiden spulletjes in. Ze waren er heel blij mee.



Inspiratie voor de kleurtjes vond ik op diverse blogs. Vanuit mijzelf zoek ik vaak rustige kleurtjes uit maar voor kleine meisjes is dat natuurlijk niet zo leuk dus kijk ik vaak op andere blogs voor meiden kleuren combi's. Voor het rechter uiltje had ik per ongeluk een rondje teveel gehaakt bij de ogen, maar eigenlijk vind ik het wel zo leuk die grote ogen.

7 opmerkingen:

  1. Die zijn leuk geworden!
    Rosalie heeft ook zo'n doosje en het wordt heel intensief gebruikt. ( Susanne wacht al een paar maanden maar er steeds wel weer een ander leuk project)
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAt super de super gaaf! We hebben tegelijkertijd uiltjes zitten haken, zo'n leuk werkje hè. Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Uiltjes ze blijven zo leuk, ook deze zijn wel super leuk geworden !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hello,
    I love your owls.. so great!!!
    Best wishes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hallo

    erg leuk de kado doosjes met uiltjes,zo ze graag zelf willen haken,heb je voor mij een patroon of weet jij hoe ik daar aan kan komen
    graag hoor ik van je

    groetjes mientje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het patroon voor het uiltje kun je bij
      http://matawies-creas.blogspot.nl/ kopen. Het omhaken van het kun je het patroon voor de cupcake gebruiken die vind je op http://www.hakopdetak.com/2010/12/06/het-recept-voor-de-allerlekkerste-allerleukste-allerzoetste-cupcake/

      Verwijderen