maandag 29 augustus 2011

Rondje kringloop

Wij vinden het altijd heerlijk om in kringloopwinkels en op markten te snuffelen. Afgelopen weekend hebben we ook even een rondje gedaan en een paar leuke dingen opgescharreld. Zo vond ik een paar leuke boekjes van knuffels maken, witborduren en ABC. Verder nog 2 mooie fotolijstjes en een oude weefspoel.


Maar het mooiste is toch wel een oude handnaaimachine van Pfaff, na een poetsbeurt en een beetje was ziet hij er weer prima uit. Het is de bedoeling om DD hierop te leren naaien. Vroeger heb ik het zelf ook eerst op een handnaaimachine geleerd voor ik op de elektrische mocht.


3 opmerkingen:

 1. Heerlijke spullen gevonden en ja die naaimachine wat waren ze mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedenavond,

  Tot mijn verrassing zie ik hier mijn oude Pfaff B afgebeeld. Wat leuk. Deze machine is al minstend 100 jaar oud. Ik kan hem helaas niet gebruiken want ik heb geen naalden. Weet U toevallig waar ik die zou kunnen kopen? Ik heb wel een digitale copie van de handleiding. Intresse?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anton, helaas kan ik je niet helpen, maar misschien kunnen ze je bij http://www.mijnpakkiean.nl/ helpen. Zij verkopen allerlei oud naaigerei. Succes met de zoektocht.

  BeantwoordenVerwijderen