woensdag 31 maart 2010

Stockings for February

Deze sokjes zijn patroontjes van Blackbird Designs. Voor elke maand is er een boekje met 3 patronen voor een sokje. Voor Halloween is er een speciaal boekje met 13 patroontjes voor sokjes en wat extra patroontjes voor andere leuke dingen. Deze sokjes komen uit het februari-boekje. Be mine, February's Violet en Sweetheart Sampler. Ik heb ze geborduurd op kaaslinnen met DMC-garen.

These stockings are patterns from Blackbird Designs. Every month has a booklet with 3 stocking patterns. There is a special booklet for Halloween with 13 stocking pattern an some different projects to stitch. These stockings are from February. Be mine, February's Violet and Sweetheart Sampler. I used natural linnen and DMC-threads.

3 opmerkingen:

 1. Deze zijn schitterend!Ga je ook nog uit de andere boekjes maken of laat je het hierbij. Ze zijn super super mooi.
  Groeten,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ga ook nog uit de andere boekjes maken. Het zijn erg leuke kleine projectjes om te doen.
  Groeten,
  Minet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Minet, wat zijn ze leuk. Ik heb het boekje met de halloweensokjes en wilde er elke maand 1 maken. Helaas ben ik er nog niet aan begonnen. Wel heb ik deze week het boekje nog eens doorgekeken. Ik denk dat ik het maar doorschuif naar het najaar en eerst wat andere dingen (af)maak.
  Alvast fijne paasdagen, Riet

  BeantwoordenVerwijderen